Man kan ha roligt ändå!

Jag är en kille på 17 år som är straight edge. Jag har aldrig riktigt känt den där dragningen mot alkohol, tobak och andra droger som den större delen av killarna i min ålder gör. Jag tycker att det är onödigt, man kan ha så roligt ändå! Och tänk på hur mycket bättre det är också!

I början hade jag några vänner på min sida som höll med mig om detta, men sedan när gymnasiet började så gled vi ifrån varandra mer och mer och nu vet jag att det är åtminstone några som har fallit för alkoholen och har provat att röka. Mina nya vänner är av den typen som tycker att det är väldigt roligt att supa, alla har någon gång provat att röka och de tror inte på att jag aldrig kommer att ens prova. Jag har kommit i kontakt med en hardcore scen i staden där jag bor och där har jag nu lärt känna många fler i min egen ålder som är straight edge.

Det känns jätte bra att inte vara ensam, det blir mycket roligare då! Scenen ökar hela tiden och jag hoppas att de som kommer dit inspireras av ett drogfritt liv! Man kan ha så oerhört roligt utan droger, och då kan man till och med göra medvetna val och komma ihåg vad som hänt!

Var stolt över att vara drogfri! – det är jag!

Stolt sXe