Full på kompisens brors fest

Den här berättelsen är inte speciellt allvarlig eller så. Ville bara dela med mig av min upplevelse. Och säga att alkohol även är roligt och inte bara dödsallvarligt :)

Jag och en kompis skulle lana hemma hos honom. Samma kväll så skulle hans bror ha fest där. Men vi tänkte: Äh skit samma, vi ska ju bara va på hans rum ändå.

Så jag kom dit innan festen hade börjat.

(Vi hoppar framåt typ 3 timmar.) Hans brors kompis kom upp på min kompis rum. Full som ett as och gav mig en halvtom ölburk och sa: Här du får den. Jag drack den, sen var det inget mer med det lixom.

(Vi hoppar ungefär en timme.) Vi blev hungriga så vi bestämde oss för att gå ner och käka medan festen var i full gång. Vi kommer ner och blir genast erbjudna dricka. Vi dricker mer och mer och har trevligt. Vi blir båda sedan asfulla. (Detta var min första fylla.) Det finns x antal jävligt snygga äldre tjejer på denna fest men oxå några som är lika gamla som vi. Jag tror jag hånglade/strulade med nästan alla äldre och gick lite "hårdare" på dom som var i min ålder. Det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv.

Är jävligt glad att vi gick ner till festen även om vi bara skulle lana :) 

Anonym, 15