Alltid påverkad av något

Jag började med att dricka och röka ordentligt mycket för ungefär ett och ett halvt år sedan. Jag och mina kompisar söp oss fulla på stan och ragglade runt och tyckte att allt var jättekul och härligt. Vi rökte nästan jämt och hade kompisar som rökte som vi fick cigg av när våra pengar var slut.

Vi skolkade hela tiden och till slut var det så illa att skolan slängde ut oss. Jag började jobba på en resturang och slutade med all skit. Jag trivdes riktigt bra där.

Men nästa höst skulle jag börja skolan igen och då valde jag ny linje. Festandet började igen, värre än någonsin. Vi drog iväg till andra ställen och festade fast vi inte fick för våra föräldrar, kom hem på morgonen och ingen märkte något.

Jag och min bästa kompis testade att röka på också. Nu vet har jag rökt på några gånger, dricker rätt mycket, tar lugnande piller. Ja, jag är alltid påverkad av något, har rökt på och varit hög i skolan också.

Jag bråkar skitmycket med mina föräldrar och det känns som att jag inte hör hemma i familjen.

Jag vet inte riktigt hur det blev så här för jag ville bara ha kul, men nu behöver jag alltid ha något i kroppen för att chilla ner och må bra.

Så ett tips är: Testa fan aldrig droger. Röka cigg och dricka alkohol gör ju många, men akta er för droger för det kommer förstöra era liv.

Jag