Aldrig mer röka på!

Jag hade rökt hasch, gräs, osv förut. Och nu skulle jag pröva något som tydligen var heeelt sjukt! billigt var det också! Värsta klippet tänkte vi! Så jag rökte, lååånga djupa bloss. Säkert en 10-15 st. Men efter ett tag så föll jag ihop. Min kompis hjälpte mig att sätta mig upp. Det vart lugnt några sekunder, men sen började det. Det sa bara pang så var jag helt väck! Jag visste inte om jag levde, var död, drömde eller höll på att dö. Jag började krampa. Alla runt omkring mig såg ut som om dom hade stora nosar, stora och svarta. Jag såg mig själv ligga där på backen från skogsvägen som löpte bredvid oss. Jag såg mig själv uppifrån, och nu tänkte jag: Jag måste vara död. Jag tänkte på mamma, på pappa, på allt tragiskt och jobbigt som hänt i hela mitt liv. Men under hela den här tiden kunde jag inte röra mig och inte säga någonting, helt lam och paralyserad. Jag tänkte: snälla, snälla, snälla... Jag får inte dö. Jag måste leva för mammas skull. Mamma och jag har alltid varit som ett! Hon hatar droger och både hon och jag vet hur mycket det förstör. Så jag var livrädd. Min kompis satt på marken med mig under hela tiden som jag var borta. Han grät, men jag bara tittade på honom. Försökte säga att det är lugnt, sluta gråt. Men det gick inte!  

Efter ett tag så bar dom bort mig till bilen, för vi kunde inte vara kvar här om det skulle komma någon. Under bilresan ännu längre in i skogen så började jag komma tillbaks lite till verkligheten. När vi var framme sa dom att jag skulle försöka spy, men det gick inte. Jag spyr aldrig.

Jag vart rädd för röka men slutade inte, så jag skulle röka vanligt gräs en gång efter händelsen, och då hände samma sak: jag började krampa. Även fast jag hade rökt den sorten förut och det hade gått hur bra som helst? Nu röker jag absolut ingenting, för jag är så fruktansvärt rädd att hamna i en sådan psykos en gång till. Det var det vidrigaste jag någonsin varit med om.

Så testa inte ens, ni vet inte hur droger påverkar just er hjärna. Ni kanske fastnar i en psykos för resten av livet, första gången ni testar? Det vet man inte. KNARK ÄR BAJS. 

Anonym