Alternate Text

Vad tänker killar om sexdebuten?

Jag är oskuld och har inte ens haft sexuell kontakt men när tiden kommer att man har sex första gången vilken position vore det bäst att börja med och just nu känner jag mig skitnervös men går det över när stunden väl kommer??

Är också rädd ifall killens penis skulle va väldigt stor och att det då gör ont. Hur går er killars tankar liksom om första gången är ni oroliga för nått ??


/17 årig tjej 

Svara:

 

Svar:

 

 • Det är inte troligt att penisen kommer vara för stor. Den är ju gjord för det.
  /Kille

 • När tiden är rätt och du har träffat rätt kille kommer du inte vara lika nervös längre. Anledningen till att vissa tycker det gör ont första gången de har sex är oftast för att de spänner sig för mycket. Jag väntade med att ha sex första gången tills jag kände mig helt säker, och det gjorde inte alls ont för mig. Stressa inte så mycket över det. 
  /Anonym

 • Ett tips är att slappna av och inte spänna dig, då kan slidan "öppna" sig lättare och penisen kommer in lättare. Och du behöver inte vara orolig för att hans penis ska vara för stor, eftersom den är gjord för att kunna få plats i en slida.
  /Kille

 • Att penisen inte kommer få plats tror jag bara är en myt. Penisen är gjord för att få plats i slidan och dessutom så är slidan ganska ”töjbar” och formar sig efter penisens storlek när han väl har stoppat in den. Sexställningar är inget att oroa sig över utan det testar man sig fram till och vad som känns rätt eller fel. Några tips på sexställningar är: missionären, ridställningen, doggy style. Något som jag var nervös inför första gången var att min flickvän hade haft förlorat sin oskuld innan mig och jag trodde jag skulle vara helt värdelös jämfört med henne. Det gick hur bra som helst, hon vägledde mig under sexet och gav mig tips på vad jag kunde göra. 
  /Anonym