Alternate Text

Vad kan jag göra för att en tjej ska lita på mig?

Hej!

Jag är en kille som är ganska ny i Sverige och har varit här i 2 år bara. De senaste åren har jag inte haft sex med någon och vet inte hur man kan hitta en tjej. Jag menar liksom jag vet inte så mycket om kulturen här och därför är svårt att få kontakt med en tjej och många tjejer är rädda för att få kontakt med en utländsk. Jag inser att det är svårt att lita på någon, men vad kan jag göra för att en tjej ska lita på mig?

/18 år

Svar:

 

Svar:

 

 • Det finns inte en guide till hur man får en viss typ av personer att lita på en, utan det är något som händer när man lärt känna en person. Det gäller nog bara att inte tvinga på det utan låta saker ha sin gång, och även ta sin tid. Jag kan förstå att vår kultur är ny för dig, och det är även något som spelar in i ens relationer (alla typer av dem). Men det är bara att försöka, och vara sig själv så kommer man nog att hitta människor man fungerar ihop med tillslut. :) 
  /Anonym

 • Det är viktigt att du är dig själv habibi och visar att du inte bara är ute efter att ha sex med någon tjej. Lycka till bror!
  / Kille 17år

 • visa för den tjejen att du inte vill bara ha sex med henne, ta ut henne på dejt det behöver inte vara en restaurang, kanske bara gå ut och gå och sätta sig nånstans och prata. om du litar på henne, öppna upp dig för henne och berätta saker som du kanske inte vågar berätta för på det viset om hon är förståndig fattar hon att den killen litar på mig och berättar saker till mig då börjar hon lita på dig. sedan, utnyttja inte hennes tillit, ljug inte o säg att du e hemma när du e ute.
  /tjej 17

 • Tror inte särskilt många tjejer (inte som jag träffat iallafall) bryr sig om vart en kille kommer ifrån. Så länge du visar respekt, inte gör något som inte är okej för henne, och inte försöker ''leka cool'' så kommer tilliten att komma. Det kan ta tid att bygga upp ett förtroende, men hittar du en tjej som du tycker är fin och som du tycker om så visa bara respekt och visa att hon faktiskt kan lita på dig, kanske genom vissa löften eller annat. Och när det kommer till sexdelen, om en tjej säger nej till något alls så är det ett nej. Om det så handlar om att ta av sig tröjan eller oralsex, vad som helst som hon inte går med på ska du acceptera, då kommer hennes tillit att öka för dig
  /Anonym

 • Ett tips är att visa respekt för tjejen, stå upp för henne och ge små hintar för att hon ska fatta att du gillar henne. Du kan kanske fråga henne om hon vill hitta på något någon dag, ge henne en fin present t.ex. Var dig själv, för jag tror att många kommer märka om du försöker vara någon annan och det känns ganska oattraktivt! Men mina tips är att vara dig själv och visa att du gillar henne. Lycka till!
  /Anonym

 • Visa att du litar på tjejen, känner hon att hon har ditt förtroende så kommer hon ge dig de lite i taget!
  /Anonym