Alternate Text

Småkär i honom men han har en flickvän, hjälp!

Jag är en tjej på 15 år. Jag är riktigt bra vän med en kille i min parallellklass och vi har snart varit vänner i 2 år. Jag har alltid varit lite småkär i honom, ända sen vi gick i 7:an. Han har flickvän och de har varit tillsammans i snart 2 år också. Jag vill verkligen berätta att jag gillar honom, men jag vill inte förstöra hans relation med sin flickvän och jag vill absolut inte förstöra våran vänskap. Han betyder för mycket för mig. Vad ska jag göra?? Ska jag säga det till honom?

 

// Tjej, 15

Svar:

 

Svar:

 

 • Egentligen ska du göra det som känns bäst för dig. Men om jag hade varit du, så hade jag försökt komma över det eftersom att han har en flickvän. Om han hade varit singel hade det inte varit så svårt, men det är ju stor risk att det blir stelt mellan er och mellan dig och hans flickvän. 
  /Anonym

 • Kom över honom och hitta någon som är singel. Vet att man inte kan styra det men om du säger det till honom så kan det bli hur fel som helst
  /tjej 19 år 

 • Har just nu samma problem att jag har en kille i min egna klass jag gillar skit mycket och jag vet att han har flickvän. Men jag kan inte släppa honom liksom, och tänker man bara ens på att gå vidare så blir man ledsen. Och liksom vi har en bra relation till varandra jag och han, men man vet liksom inte hur man ska göra. Så jag förstår absolut din situation den är svår och inte enkel.
  / tjej 18 år

 • strunta i honnom och hitta en ny
  /Anonym