Alternate Text

Skämtar han bara med mig?

Hej,

jag har träffat en kille på internetet. Han är 00 och jag 02. Vi först pratade lite och lärde känna varann och vi skickade hjärtan till varann. Senare på kvällen sa han att jag skulle ställa frågor till honom. Jag gjorde det och han sa att han blev askåt på mig. Han vill att jag frågar han typ snuskiga frågor osv.

Vi pratar med varann, men vet inte om han verkligen gillar mig. Jag blev kär från första början. Jag har inte sagt det till honom, men jag tror vi båda förstår varann. Men jag vet inte om han verkligen gillar mig. Eftersom det skiljer också 2 år så är jag rädd han typ utnyttjar mig och bara skämtar med mig. Har aldrig känt mig såhär lycklig i hela mitt liv, så är också rädd för att allt var lögn så jag mår extremt dåligt igen :(

Har någon känt samma eller något?  :(
/tjej 15 år

Svara:

 

Svar: 

 • Jag skulle ha lärt känna honom bättre så att man kan lita på honom helt och hållet! Det kan vara så att han utnyttjar dig eller så gillar han dig! Du bör iallafall lära känna honom innan så att du vet vem han är! När du känner honom bättre så tycker jag att du kan ta första steget!
  /En 14 årig tjej

 • Förstår att det är svårt att veta när man känner sig jättekär. Tycker man om någon mycket så vill man lära känna den personen och man vill att den ska må bra, eller hur? Tyvärr så tycker jag det verkar som att killen mest tänker på sig själv... Han vill att du ska ställa honom frågor så att HAN blir kåt... bara det. Sen sitter han nog och runkar och så är han nöjd sen. Iaf ett tag... för vad händer om han vill att du ska börja skicka bilder? Jag tror att han kommer att göra dig ledsen och kanske till och med få dig att göra saker som egentligen inte är du. Tänk efter på hur pass intresserad han är av DIG som person och tänk efter på hör mycket han gör för att du ska må bra.
  En kille som vill prata om sex nästan direkt eller ha det skulle jag inte lägga ner mer tid på om jag var du. Kram!
  /Anonym

 • Jag håller med en av de som redan svarat här. Det låter som han tänker på sig själv. Som den personen sa, om han börjar prata om sexuella saker direkt så är han (enligt mina erfarenheter) bara ute efter det. Var försiktig och låt honom inte utnyttja dig!
  /Anonym

 • Asså jag har skrivit med massa olika killar och för många av dom så är dom inte seriösa o letar bara efter nån att få nudes av eller ha sex med men andra kan vara seriösa och faktist vilja få en relation med dej oså men va försiktig för asså det finns många där ute som skulle kunna såra dej :/ men lycka till!! Och hoppas så att killen gillar dej. :o
  /en 15 årig tjej ;)

 • Han låter inte som en nice typ. En mogen person som gilalr dig för den du är säger inte att han/hon är kåt efter så kort tid. Då vill han bara ligga med dig och inget mer. Va rädd om dig!
  /tjej 18 år 

 • Lär känna honom bättre först. Just dedär med frågor gör typ alla killar, iallafall de jag vart med. Typ de är för att dom ska bli kåt. //tjej,16

 • När en någon blir askåt av ett par frågor och endast vill ha snuskiga frågor efter endast några timmar brukar det tyvärr inte vara så att denna person är kär utan mer vill utnyttja den andra personen. Hoppas det går bra och att jag har fel, han kanske är jättekär även om det ifrån beskrivningen inte lät så.
  /Tjej 18 år

 • Var försiktig på vad du skriver till han. Jag har skrivit saker om mig som jag ångrar till en kille på nätet. Men lär känna han först. För att då får du reda på om han gillar dej eller utnyttjar dej.
   /Anonym