Alternate Text

Vad ni gillar ni bäst, tjejer som e rakade där nere HELT eller bara lite?

Jag har en fråga till er killar: vad ni gillar bäst, tjejer som e rakade där nere HELT eller bara lite. Inte så värsta hårtussen med gammalt kiss och sånt e kvar men ni fattar. Skriv era åsikter.

/Anonym

Svara:

 

Svar

 • Asså jag är inte kille eller så men jag tycker att du ska raka dig om DU vill det. Känn aldrig att du måste, för ditt eget bästa. Man jag undrar oxå vad killar tänker egentligen...
  /Tjej 14 år

 • Det spelar ingen roll om man är rakad, orakad, eller lite rakad. Jag bryr mig inte om det. Jag bryr mig bara om tjejen, inte hur hon ser ut. Insidan är viktigare än utsidan.
  /Anonym, 16 år

 • Eftersom att alla människor är olika (killar likaså) finns det inget "rätt" svar på hur man ska göra med rakningen där nere. Alla gillar faktiskt olika. Vad som egentligen är viktigt att fokusera på är hur du SJÄLV vill ha det. Om du trivs med hår så behåll håret eller raka om du inte trivs med det, men anpassa dig inte efter hur du tror att en kille skulle vilja att du såg ut. Dessutom så kan jag säga av erfarenhet att det är väldigt få killar som ens bryr sig när det kommer till kritan, då är de bara glada över att få se dig naken, oavsett hur du ser ut "därnere".
  /Tjej 24 år

 • Låt inte killar bestämma hur du ser ut, gör som du tycker att är bekvämt. Jag vet att det kanske känns irriterande att jag säger det här när du specifikt ville veta vad killar tycker, men ärligt talat, det är din kropp. Du bestämmer, och om killen inte är okej med att du bestämmer över din egen kropp så är han skräp.
  /Anonym

 • Rakade.
  /Anonym

 • Vad är det för fel om tjejen har en buske???
  /Anonym

 • Jag tycker mest om när det är lite hår kvar. Annars känns det onaturligt.
  /Anonym

 • Varför är det sån hets om tjejer ska var rakade eller inte!? Om din kille vill att du ska raka dig får väll han oxå göra det!
  /Anonym

 • Jag gillar att allt är bort rakat skicka en bild på en snippa som är rakad helt.
  /Anonym

 • Vrf ska tjejer raka sig o inte killar? Om killar tycker att du ska raka dig så ska de också raka sig!
  /Anonym

 • Jag gillar när det är helt rakat. Brukar också själv ha helt rakat, föt att ge tillbaka "tjänsten". Dock bara när jag är på G med en tjej eller har flickvän.
  /Anonym

 • Vad har flest tjejer? För jag är typ rakad men jag är också oskuld o undrar om man ska raka sig till när man förlorar oskulden? Jag gillar min kille o han gillar mig också o jag vet att han nt bryr sig, men han är mkt äldre o är nt heller oskuld utan är äldre o har haft sex flera gng innan han träffa mig.


  / tjej 14

 • Det är så konstigt att raka sig, hela grejen om helrakat kom för ungefär 20 år sen när internet kom och porr kom lätt åtkomligt, därför brukar inte de som är runt 50 raka sig. Själv rakar jag mig inte och det är en väldigt liten del av hela än liksom. Det finns mycket bättre saker att tänka på, t ex har vi liknade humor eller är h'n snäll etc.
  /Anonym

 • Asså det beror ju på. Det ska ju va ngt du själv trivs i. Men själv kvittar det mellan dina två alternativ, har dock aldrig legat med en tjej som rakat sig, men jag ser en fördel med det då håret inte är i vägen när man slickar. Asså det är ju typ inget fel på att håret är där och så men brukar oftast va så att det låtsnar och grejer, inte mysigt att ha i munnen och i ansiktet, och det syns också om, så funkar inte bra att t.ex. gå och ha sex på rummet och sen komma ut med könshår i ansiktet... Därför skulle jag nog säga att det skulle vara trevligt med helrakad. Men det ska ju vara så DU trivs i det. Jag kan säga att, jag tror det gäller för dem flesta killar, när tjejen har hår elr iaf lite, så är det extremt tändande att få ta på det. Låter kanske löjligt, men när man ligger där och för ner handen och känner håret så är det riktigt tändande!! Men kom ihåg att alltid gå efter vad DU är bekväm i! 
  /Anonym

 • Naturligt är bäst.
  /Anonym

 • Jag kan inte raka, för de kliar, så jag har inget val. Men seriöst. Vem fan bryr sig. Det är ju fett skumt med en kille som bryr sig om det. Det är ju inte det man tänker på när man ser en snygg tjej... Eller? Håret är ju dessutom där av en orsak, det ska skydda... Jag personligen tkr det är fett skumt att raka...vet att många gör det men jag kan som sagt inte...
  /18 år