Alternate Text

Jag är utfryst, hjälp!

Jag passar inte in i min klass och blir utfryst. Det är jättejobbigt när jag sitter där på rasterna och jag "studsar runt" bland kompisgrupper. Det känns så hemskt när folk slänger de där dömande blickarna mot en. Det känns liksom som en stor sten täpper till luftrören så att det gör ont i bröstkorgen.

Jag har blivit mobbad i min förra skola, men att inte ha en kärna hos någon eller några är minst lika hemskt. Jag passar inte in, jag är den enda i min klass som är intresserad av Harry Potter filmerna och naturvetenskap.

Jag vill verkligen inte gå till skolan med värdens börda på axlarna och ensamheten. Alla lärarna kommer jag överens men bra men det är fortfarande tyst i klassen liksom.

Jag har försök prata med dem men ingen lyssnar. Visst är det det lärarna säger men det funkar inte alltid. Vissa frågar om jag vill vara med dem på rasten men de säger det som om någon sa att de skulle säga det.

Kan någon snälla hjälpa mig!?

/L 14

Svara:

 

Svar:

 

  • Jag vet hur det känns, dock har jag bara ett tips och det är att kämpa. Ge inte upp! Snälla!
    /tjej 19 år 

  • Känn inte att det är du som inte passar in. Bara för man inte har samma intresse eller är lik de andra så betyder inte de att man inte passar in. De är bara dem, de är fel på som dömer dig. Hoppas allt ordnar sig. Om du har någon förälder eller annan närstående så prata om det! Då känns det alltid bättre. Men tillslut kommer det bli bra o detta kommer göra dig till en starkare människa, tro mig.
    /Anonym