Alternate Text

Hur får jag killen ur huvudet?

Jag vill ha en kille so bad. Han kan vara den snyggaste killen jag sett i min ålder. Men jag vet att han inte känner så för mig o jag fick nyss reda på att han iallafall har hållit på med en tjej för några veckor sedan. Vet inte om de gör de längre men de spelar ingen roll.

Hur ska jag få bort killen från mitt huvud? Jag tänker på han konstant o är så intresserad trots vi inte snackat face to face utan bara skrivit o snapar med varandra.

Jag har försökt sluta skriva med han helt, men det är svårt för jag hoppas så mycket. Jag vet att han inte är intresserad för isåfall hade han visat det mer. Hur ska jag göra??

/ 15år tjej

Svara:

 

Svar:

 • Känner exakt som dig
  /Anonym

 • Känner samma som dig men försök "hitta" en annan kille att skriva med så att du tänker inte bara på honom. Det är inte lätt att släppa snygga killar. Tänk dig hans negativa saker som gör att du gillar honom mindre.
  /Anonym

 • Det är alltid svårt med killar. Men försök att bara glömma han och leta andra killar. Ha inte bara han i ditt huvud, leta efter andra och glömm honom. Det kommer va svårt men du kommer lyckas❤️
  /Anonym

 • Hej! Jag hoppas att du förstå mig för att jag är inte svensk så kanske jag skriver inte så bra på svenska. Jag har blivit också samma här med en tjej förut men nu jag har glömt henne, först om du har hans bilder på din mobil så ta borta dem och om du är hans vän på insta eller snap så ta bort honom för att bli lättare att glömma honom. För det andra: du kan gå ut med dina kompisar och spela ett spel eller nått, försök glömma honom när du är med din vänner o du, viktigast är att lyssna inte på sorgmusik, bästa sätt för dig.
  / 16 årig kille

 • Tänk att du inte ska lägga ner din tid på någon som inte alls bryr sig. Det gäller verkligen att försöka komma över, jag vet att det kan kännas väldigt svårt och jobbigt. Hitta på saker som får dig på andra tankar, träffa vänner och hitta på saker. Det får dig på andra tankar och tillslut kommer du nog inte bry dig alls om denna killen längre! Hoppas att det kommer att lösa sig!
  /Anonym

 • I feel you. Jag har en liknande händelse där jag var verkligen kär i en kille i ungefär ett år och jag visste att han gillade mig något iallafall men det var svårt, vi kunde inte ha ett förhållande. Och eftersom jag var mer kär i honom än vad han var i mig var det extremtsvårt när jag hamnade i din sits. Jag valde att ta en månad där jag inte tog någon kontakt med killen alls och fokuserade mer på mina vänner och se andra miljoner killar de finns. Berätta för en kompis så tar ni er igenom det tillsammans, denna killen är nu tillsammans med min kompis och jag känner bara att de är jättekul för dem. Kämpa!
  /Anonym

 • Jag känner exakt som du!
  /anonym

 • Det första du måste göra är att fråga dig själv varför du tycker om killen. Kolla ifall han är värd all den tid du lägger ned på honom. Om han är det så spelar det ingen roll om han har en tjej eller inte utan just go for it men som sagt bara om han är en värdig kille! 
  /Anonym

 • Jag tror det bästa sättet för dig att sluta tänka på honom är att hitta någon annan. Jag är helt säker på att det någonstans finns någon som är minst lika bra som honom. Det kan ta ett tag innan du har släppt honom men ha tålamod! Det är hopplöst att slösa bort ditt liv på någon som du vet inte gillar dig tillbaka. Det är bara att acceptera att det är så. Men samtidigt så kan du ändå inte vara helt säker på att han inte gillar dig. Men känns det aldeles för svårt att få uppmärksamhet från honom så släpp honom. Du kommer säkert hitta någon annan snart!
  /Anonym

 • Waow, tack för alla svar, verkligen! Uppskattar det! ❤️❤️❤️ 
  /Frågeställaren