Alternate Text

Hur blir man känd på musically?

Hej,

mår extremt dåligt just nu. Så ända som hade fått mig att må bra var att andra skulle älska mig. Har inte heller alls många eller bra vänner. Så drf så ville jag bli känd. Testade på musically och har det fortfarande. Det går hyfsat men har tagit snart ett halvår att få ens 200 fans. Medans en tjej i klassen är perfekt, rik, många tjejer och började såklart också med musically. Hon fick väldigt snabbt 4 k fans och många gillar henne.

Vrf jag ville bli känd var för att någon skulle älska mig och även tjäna pengar så att jag kan också köpa vad jag vill.

Jag mår väldigt dåligt över detta. Hr ska jag ens övervinna över någon som har allt medans jag har inget. Det är väll såklart att alla älskar henne när hon har supersnygga kläder, smink, bakgrund, ljusstyrka, mobil, kamera medans jag har nästan ingenting.

Jag kan inte ens ha råd att sminka mig med dyra och bra produkter så använder mitt smink typ 1-3 dagar om veckan. Jag vill också kunna ha den möjligheten. Men hur ska jag kunna ha det när jag har ingen chans mot den jag tävlar med?

Skriv tips hur man blir känd på musically, mår bättre över andra som lyckas osv. Vill bara säga att jag kan/vill inte säga till mina vänner att jag har musically. Jag försöker hålla bort från dom så långt so möjligt. 

/15-årig tjej😔❤️

Svar:

 • Jag tycker att du ska lägga ner musically på en gång. Strunta i dom där äckliga tjejerna och fokusera på dig själv. Du är helt unik för den du är. Man tjänar inte pengar i musically häller.
  /Anonym
 • Det är inte direkt ett bra sätt att bli älskad på. För då älskar de ju inte dig utan det du gör. Planen är ju nice, men jag tror det finns enklare sätt att tjäna pengar på om jag ska vara ärlig. Asså... Du kan inte jämföra dig, du måste tänka på och vara den du är, om du härmar henne eller någon annan som berättar för dig hur du ska göra då blir det för det första inte någon utmaning och för det andra blir det precis som alla andra.
  /tjej 19 år

 • 1. gör massor av videos som är svåra 2. roliga! 3. kända musicallys 4.dra en vit lögn om att du träffat nån känd i musically 5.gör en volt i en video? 6. gör flera musicallys nästan per timme! 7. få max 22 likes c: 8.lika dina egna videor 9. gör en musically med hon tjejen 10. VARSÅGO DBABOOM DU ÄR KÄND.
  /Anonym

 • Hej! Det jag personligen tycker är att sluta upp med Musically! Sedan kan du göra igen... Men tänk att bara ha det ROLIGT när du filmar dig på Musically!
   /Anonym