Alternate Text

Det kändes jobbigt när det kom till sex

Hej!

Jag är en tjej som känner mig attraherad till killar. Jag har även varit tillsammans med killar. Jag har varit singel nu i ungefär 3 år och har dejtat/träffat killar sedan dess. Men senast jag dejtade en kille kändes allting bra med honom tills han drog ner byxorna och det kändes genast som att jag inte ville/vågade göra något med hans penis och jag var i heller inte särskilt sugen på sex. Och jag har varit med på att vi skulle klä av oss men ändå blev det en sådan jobbig situation.

Känns liksom som att jag grubblar mycket över det här...

Är det någon mer som varit med om någon liknande situation och vad har ni gjort åt det i så fall?

 /Anonym

Svar:

 

Svar:

 

  • Gör det inte om det inte känns rätt. Det kanske bara inte var rätt kille eller så är du bara inne i en period där du inte är intresserad av sex. Det är normalt. 
    /Anonym

  • Det är fullt normalt! Var med om en liknande grej, hade en kk och vi var mitt i ett förspel, sen när vi skulle ta av oss byxorna och ha sex så kändes det inte alls bra längre. Sexlusten kan komma och gå lite som den vill, och känns det inte bra för dig så ska du heller inte göra det, då säger du bara att ''nej detta vill inte jag mer just nu''. Om killen inte kan acceptera det är han inget att ha, man måste visa respekt för varandra när man ska ha sex eller bilda en relation 
    /Anonym