Alternate Text

Är kär i en anamatronic, hjälp!

Jag är kär i en anamatronic från spelet Five nights at Freddy's. Jag vet att jag är kär och drömmer om han hela tiden. Vill träffa honom men svårt när han kommer från ett spel. Drömmer till och med om han!

Vet inte vad jag ska göra. Min kompis som vi kan kalla L stöttar mig men vet inte heller vad jag ska göra. Behöver hjälp!

Mvh
/Y

Svara:

 

Svar:

  • Du skulle kunna prova att hitta nya intressen (eller spel), träffa nya människor (i verkliga världen), alltså att förflytta dig mer från spelet.
    /Anonym

  • Från vad jag vet så är det ganska vanligt att man kan fatta känslor till fiktiva karaktärer. Det kan vara jobbigt eftersom att man vet att karaktärerna inte är på riktigt eller för att man skäms. Sådana här känslor brukar oftast flagna bort med tiden precis som dom flesta "crushes", men i nutid kan det ju kännas jobbigt eftersom att man har dom känslorna. Försök att kanske ta en paus från spelet och kanske intressera dig i annat, försöka få andra tankar i huvudet. Men du behöver inte vara orolig att sådana här känslor är eviga, och du är verkligen inte ensam om sånt här. 
    /Anonym

  • Du skulle kunna kolla på erotisk "fanart" om han, detta kan hjälpa dig att komma igenom denna period. Det kan också hjälpa dig att gå vidare och glömma bort honom.
    /Anonym